Menu
0
Klantgericht
14 dagen bedenktijd
Klantbeoordeling : 4,6/5
Gratis verzending vanaf €100

Eye catcher kranen

Sale -19%
Como Inbouw wastafelkraan Mood 60 zwart

Como Inbouw wastafelkraan Mood 60 zwart

De Inbouw wastafelkraan Mood 60 mat zwart is gemaakt van volledig DZR messing. ..
€429,00 €349,00
Como Inbouw wastafelkraan Mood 60 zwart

Como Inbouw wastafelkraan Mood 60 zwart

De wastafelkraan Mood 60 inbouw mat zwart is gemaakt van volledig DZR messing. ..
€379,00
Como Wastafelkraan inbouw Mood 60 zwart

Como Wastafelkraan inbouw Mood 60 zwart

De Wastafelkraan inbouw Mood 60 mat zwart met vierkant 21 cm uitloop is gemaakt ..
€449,00
Como Wastafelkraan inbouw Mood 60 goud

Como Wastafelkraan inbouw Mood 60 goud

De Wastafelkraan inbouw Mood 60 geborsteld goud met vierkant uitloop is gemaakt..
€449,00
Como Inbouwwastafelkraan Mood 60 goud

Como Inbouwwastafelkraan Mood 60 goud

De Inbouwwastafelkraan Mood 60 geborsteld goud PVD is gemaakt van volledig DZR ..
€379,00
Sale -20%
Como Inbouw wastafelkraan Mood 60 messing

Como Inbouw wastafelkraan Mood 60 messing

De Inbouw wastafelkraan Mood 60 geborsteld goud PVD is gemaakt van volledig DZR..
€499,00 €399,00
Como Inbouw wastafelkraan Mood 60 gunmetal

Como Inbouw wastafelkraan Mood 60 gunmetal

De Inbouw wastafelkraan Mood 60 gunmetal is gemaakt van volledig DZR messing. Wa..
€499,00
Como Wastafelkraan inbouw Mood 60 gunmetal

Como Wastafelkraan inbouw Mood 60 gunmetal

De Wastafelkraan inbouw Mood 60 gunmetal is gemaakt van volledig DZR messing. W..
€499,00
Como Inbouwwastafelkraan Mood 60 gunmetal

Como Inbouwwastafelkraan Mood 60 gunmetal

De Inbouwwastafelkraan Mood 60 gunmetal met 21 cm uitloop is gemaakt van volledi..
€479,00
Como Inbouwwastafelkraan Mood 60 Rose Goud

Como Inbouwwastafelkraan Mood 60 Rose Goud

De Inbouwwastafelkraan Mood 60 Rose Goud met 21 cm uitloop is gemaakt van volled..
€379,00
Como Wastafelkraan inbouw Mood 60 Rose Goud

Como Wastafelkraan inbouw Mood 60 Rose Goud

De Wastafelkraan inbouw Mood 60 Rose Goud geborsteld koper PVD is gemaakt van vo..
€449,00
Sale -20%
Como Inbouw wastafelkraan Mood 60 Rose Goud

Como Inbouw wastafelkraan Mood 60 Rose Goud

De Inbouw wastafelkraan Mood 60 Rose Goud is gemaakt van volledig DZR messing. W..
€499,00 €399,00

Kraan

Blikvangende kranen voor in de badkamer of doucheruimte met een uniek design. Deze kranen voor uw wastafel zijn verkrijgbaar in zwart, goud, rose goud en gunmetal. Mooie prijzen en aanbiedingen!

Kranen kopen ?

Maak uw badkamer compleet met de kranen van sanitear.nl. De kraan is een heel belangrijk onderdeel van uw badkamer. Wij bieden u een groot assortiment aan dat bestaat uit matzwart, rvs, goud en chroom gekleurde kranen van de merken Como, Hansgrohe, Grohe en Kludi

Er zijn meer dan 300 kranen waaruit u kunt kiezen. Wij bieden u met onze kennis van kwaliteit wastafelkranenbadkamerkranen, termostatic douchekranen, badkranen, inbouwkranen en fonteinkranen aan.

Klassiek, modern of origineel; u kunt het allemaal vinden in onze webshop.

Gekleurde kranen

Tegenwoordig zijn moderne badkamers en toiletruimtes veel kleurrijker en diverser dan traditionele badkamers en toiletruimtes. Vooral zwart, RVS en goud zijn steeds meer aan het trenden. Deze voegen allemaal een moderne uitstraling toe aan een badkamer.

De kleuren van andere onderdelen in uw badkamer spelen natuurlijk ook een rol in uw beslissing. Tegels, badkamermeubels, waskommen etc. hebben direct invloed op welke kraan bij uw badkamer past.

Zwarte kranen

Onze kranen worden d.m.v. een PVD-coating (electro plated) uitgevoerd in diverse materialen, bijvoorbeeld RVS, koper, aluminium, et cetera.

Zwarte kranen zijn bekend om de simpliciteit die zij uitstralen. Wanneer deze kranen gebruikt worden in ruimtes zoals badkamers, voegen zij meteen een elegant tintje toe. Zwart past bijna in elke badkamer en is daardoor zeer flexibel.

Echter zijn er een paar kenmerken waar u zeker op moet letten.
Zwarte kranen hebben de volgende negatieve kenmerken;
1. Evt. krassen zijn makkelijk te zien;
2. Reiniging en onderhoud is moeilijk en heeft dus speciale aandacht nodig.Hierdoor is de garantieperiode van fabrikanten zeer beperkt. Ons advies is dus om de voorkeur te geven aan andere uitvoeringen indien u niet gereed bent om een kraan speciaal te behandelen.

Gunmetal

Gunmetal is simpelweg elegant.

De kleur en gevoel van deze uitvoering heeft een donkere, robuuste en verleidelijke uitstraling. Als u op zoek bent naar een uniekere grijs dan is gunmetal de beste optie. 

RVS-nikkel-gunmetal kranen

Een onmisbare kracht van staal.

Indien langdurig gebruik de topprioriteit is, zijn rvs-kranen de beste keuze voor u.

Rvs-kranen worden uitgevoerd in 304 of in 316. RVS 316 is één van de beste RVS-legeringen en is daarom een zeer duurzaam product.

Het voordeel van roestvrijstaal is dat het van nature hygiënisch is en makkelijk is te onderhouden.

Gunmetal-kranen zijn klassiek en hebben een robuuste uitstraling. Een simpele kleur, maar dat maakt het ook zo gemakkelijk om te combineren met andere producten.

Gouden-messing kranen

De prachtige uitstraling van goud. Chique en uniek!

Het is makkelijk in te schatten wat voor effect een goudkleurige kraan zal hebben op uw badkamer. Goud is al heel lang bekend als symbool voor opulentie.
In combinatie met een donkere achtergrond, zoals een granieten wasbak of zwarte muur, zorgt een goudkleurige kraan voor een zeer luxe sfeer en een kunstzinnige uitstraling.

Deze kranen hebben een PVD-coating als beschermlaag. Het ontstaan van krassen bij gouden kranen is echter minder dan bij zwarte kranen.

Chroom kranen

Glanzend en simpel.

Chroom is zeer glanzend en geeft een lichte uitstraling. Het neemt niet te veel aandacht weg van uw andere badkamerproducten en daarom is het makkelijk te combineren.

Het enige nadeel van een chromen kraan is dat deze gevoeliger is voor kalkaanslag en dus iets meer onderhoud nodig heeft.

Inbouw wastafelkraan

Onze WRAS-gecertificeerde inbouwdeel-sets bestaan uit de merken Como, Hansgrohe, Nordlig Staal, Grohe en Kludi. Deze zijn verkrijgbaar in matzwart, rvs, chroom, rose goud en goud.

Onze ruime assortiment biedt verschillende stijlen inbouw-wastafelkranen aan.

Zoekt u een inbouw-wastafelkraan van een modern stijl? Kies dan voor een kraan met een strak, minimalistische greep of hendel. Klassieke stijl? Dan is bijvoorbeeld een inbouw wastafelkraan met traditionele geribbelde draaiknoppen een mooie keuze.

Wij bieden ook de keuze aan voor één gats kraan of twee gatenkraan. Voor de inbouwdeel van de wastafelkraan kunt u kiezen voor een hendel met een geribbeld design. Bedenk wat jij het meest comfortabel vindt, bijvoorbeeld wanneer je natte handen hebt.

Verkrijgbaar met of zonder rozet. Verschillende modellen hebben een achterplaat die de uitloop met de bedieningsknoppen aan elkaar verbindt. Het is een kwestie van smaak of u dit mooi vindt of niet. Goed om te weten: verschillende modellen van Como, hansgrohe of grohe kranen zijn zowel verkrijgbaar met als zonder achterplaat.

Verhoogde wastafelkraan

Met een minimalistisch design voltooit de verhoogde wastafelkraan uw badmeubel. Deze kranen zijn van de bekende kwaliteitsmerken Grohe, Como, Hansgrohe en Kludi en zijn verkrijgbaar in de voorheen genoemde kleuren. Met meer dan 50 soorten heeft u ook nog eens keuze uit een hoge of lage uitloop wastafelkraan bij sanitear.nl

Bijvoorbeeld heeft de zwarte hoge wastafelkraan gecombineerd met een gouden hendel een zeer mooie uitsraling!

De originele ontwerpen van de verhoogde wastafelkranen zijn verkrijgbaar in chroom, geborsteld goud (PVD), geborsteld RVS, rosé goud (PVD) en zwart. De verhoogde wastafelkraan goud is uitgerust met keramische schijven.

Fonteinkraan

Als u een aantrekkelijke toevoeging wilt aan uw fonteintoilet, is de fonteinkraan van Como de juiste optie. Hoge uitloop of lage uitloop; wij bieden beide soorten kranen aan met de kleuropties mat zwart, chroom, goud en rose goud fonteinkranen.

Gedetailleerde kraandesigns

De hedendaagse werktempo en de toenemende sociale druk door verscheidene verplichtingen maken het iedere dag wederom moeilijk om tot rust te komen. Althans, dat blijkt uit eigen ervaring, die van dierbaren rondom mij en de onontkoombare ontwikkelingen rondom het dagelijks leven. Wat kan ik doen om tot rust te komen en mijn gezondheid te behouden, vroeg ik me af. Nog belangrijker, wat kan ik eraan doen om deze peace of mind te verwerkelijken en toegankelijker maken voor anderen? Deze rust begint en eindigt binnen een ruimte volgens mij: de kranen. De kranen zijn onderdeel van de ruimte waar we van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat gebruik van maken, waar we aandacht besteden aan onze persoonlijke verzorging, waar we een minuut voor onszelf kunnen nemen. Met deze gedachte kwam Como tot stand in het jaar 2004.

Como staat voor harmonie, personalisatie en moderniteit binnen de kranen en de toiletruimte. Deze drie aspecten representeren wat ik miste binnen mijn kranen, waarvoor ik wilde ontwerpen en wat ik wilde geven aan anderen.

Harmonie in wastafels

Hoe creëer ik harmonie binnen de badkamer, vroeg ik me zelf? Dit kan ik doen door een serie producten aan te bieden die bij elkaar passen, die met elkaar samenwerken en die elkaar versterken. Zo past ieder Como toilet wastafelkraan product bij elkaar, dus combineren is zeker geen probleem.

Personalisatie in badkamermeubel

Ieder mens is uniek en heeft zo zijn of haar behoeften, ook binnen de badkamer. De mogelijkheid om je eigen badkamer te laten ontwerpen, voegt toe aan de personalisatie van de badkamer. Door de mogelijkheid om ieder product bij elkaar te combineren om zo het beste voor jezelf te vinden, maakt de personalisatie alleen maar de nieuwe standaard.

Moderniteit in badkamer

De strakke ontwerpen van de producten, in combinatie met de simpele kleuren bieden een tal van mogelijkheden aan om de badkamer om te toveren tot tot een clean and modern ruimte waarin ieder uniek persoon zich in thuis, op zijn gemak en uitgerust voelt.

Como is in leven geblazen om de badkamer experience te verbeteren, te personaliseren en te vernieuwen. Daar waar copy & paste de standaard is geworden in product design, kenmerkt Como zich door de originele, moderne en simplistische ontwerpen, ontworpen hier in Nederland, gemaakt in Italië.

Kranen Como


De met een Wras keurmerk bekroonde Como wastafelkraan voor waskommen is speciaal dankzij het gebruik van een volledig messing of RVS 
Er is behalve rubber geen enkel gebruik gemaakt van plastic of ABS-grondstoffen. Door de progressieve cartouche dat speciaal gekozen en gefabriceerd wordt in Vernet en Italië, heeft het product 5 jaar garantie. De originele ontwerpen van de verhoogde wastafelkranen zijn verkrijgbaar in chroom, geborsteld goud (PVD), geborsteld RVS, rosé goud (PVD) en zwart. De verhoogde wastafelkraan goud is uitgerust met keramische schijven. Minimalistische hendel met geribbeld design. 

De Como verhoogde wastafelkraan goud met een gedetailleerd design voeg een stijlvol uiterlijk aan uw badkamermeubel en waskommen

Onze speciaal design kraan assortimenten

Como MOOD 60 en Mood 45-badkamerkranen

Como MOOD 60 en Mood 45 geribbeld design wastafelkranen  

Como Black'N Roses Fonteinkranen

Douchekraan

Thermostaat douchekraan of smart (progressieve) controle douchekraan ?

Waarom wij voor een Progressief douchesysteem kiezen!


Bij douchesystemen met een thermostaat is het kapotgaan van de cartridge vaak de boosdoener. Heeft u ooit een kapot douchesysteem met thermostaat weten te repareren; heeft u ooit een nieuwe cartridge gekocht?
Daarnaast wordt 38 graden gezien als de ideale douchetemperatuur. Bij een douchesysteem met thermostaat wordt er veel waren verspild tijdens het opwarmen en afkoelen van het water om zo tot een bepaalde graad te komen, wat zonde is. Ook is het onduidelijk of de kraan de gewenste temperatuur wel bereikt en/ of deze lang aangehouden kan worden.
Om deze redenen raden wij het u aan om te kiezen voor een Progressief douchesysteem. Hier volgen enkele redenen waarom:
1. U wilt natuurlijk graag de beste watertemperatuur kunnen kiezen om mee te douchen. Een Progressief douchesysteem met cartridge geeft u met een klik aan wanneer het water uw gewenste temperatuur bereikt heeft.
2. Een Progressief douchesysteem gaat ten opzichte van een douchesysteem met thermostaat langer mee dankzij de materialen die gebruikt zijn voor het systeem: ceramiek en massief staal.
3. Een Progressief douchesysteem is goed bestemd tegen een hoog waterdruk en heeft daarom een langer levensduur.
4. Een Progressief douchesysteem is makkelijk te monteren.
5. Een Progressief douchesysteem bespaart tussen de 7% en 21% meer water ten opzichte van een douchesysteem met thermostaat.
6. Een Progressief douchesysteem is goedkoop in aanschaf en is daarom, naast de besparing om water en waterkosten, ook voordelig voor de portemonnee.
7. Bij sanitear.nl geven wij altijd de eerste keuze aan Progressieve douchesystemen of douchekranen.

MERKEN

Axor:  wastafelkranen, inbouw douchekranen

Hansgrohe :  inbowdouchekranen, regendoucheset, wastafelkranen

Como Mood kranen:  fonteinkranen, inbouw douchekranen, wastafelkranen, doucheset

Water evolution RVS douchekraan en regendoucheset

Bruma inbouw douchekranen, wastafelkranen, doucheset

Grohe wastafelkranen, inbouw douche kranen 

 

 

\
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €2000
Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Serie
Kranen type
  • Bekijk meer