Menu
0
Klantgericht
14 dagen bedenktijd
Klantbeoordeling 9.4/10
Gratis verzending (NL, BE ) vanaf €100

Waskommen I Natuursteen I Fontein toilet I Wastafels in 365 dagen met aanbieding

Sale -13%
Silky concrete waskom antraciet

Silky concrete waskom antraciet

Het “concrete waskom Silky” antraciet -bekken is een uniek stuk dat de perfe..
€319,00 €279,00
Sale -13%
Silky Concrete waskom zwart

Silky Concrete waskom zwart

Het “concrete waskom Silky” zwart -bekken is een uniek stuk dat de perfecte ..
€319,00 €279,00
Sale -13%
Silky concrete waskom wit mat

Silky concrete waskom wit mat

Het “concrete waskom Silky” wit mat -bekken is een uniek stuk dat de perfect..
€319,00 €279,00
Sale -13%
Silky concrete waskom groen mint

Silky concrete waskom groen mint

Het “concrete waskom Silky” groen mint -bekken is een uniek stuk dat de perf..
€319,00 €279,00
Sale -13%
Silky Concrete waskom rose

Silky Concrete waskom rose

Het “concrete waskom” Silky-bekken is een uniek stuk dat de perfecte imperfe..
€319,00 €279,00
Sale -13%
Silky concrete waskom licht grijs

Silky concrete waskom licht grijs

Het “waskom” Silky-bekken is een uniek stuk dat de perfecte imperfecties van..
€319,00 €279,00
Silky Concrete waskom ovaal grijs

Silky Concrete waskom ovaal grijs

Het “concrete waskom Silky” gecoat grijs-ovaal bekken is een uniek stuk dat ..
€429,00
Sanitear Waskom Kwarts

Sanitear Waskom Kwarts

Kwarts opzetwastafel 49 x 15 cm hoogglans wit. 3D top design waskom, Puur keram..
€299,00
Sale -28%
Como Mood Waskom rose goud

Como Mood Waskom rose goud

Mood ronde koperen wasbak - Como nieuwste op maat gemaakte creatie. Een ronde ha..
€679,00 €489,00
Silky Concrete waskom zwart ovaal

Silky Concrete waskom zwart ovaal

Het “concrete waskom Silky” zwart-ovaal bekken is een uniek stuk dat imperfe..
€429,00
Silky Concrete waskom ovaal wit

Silky Concrete waskom ovaal wit

Het “concrete waskom Silky” ovaal wit mat -bekken is een uniek stuk dat impe..
€429,00
Sale -28%
Como Mood Waskom messing goud

Como Mood Waskom messing goud

Mood ronde gouden wasbak - Como nieuwste op maat gemaakte creatie. Een ronde han..
€679,00 €489,00

Design wastafels kopen bij sanitear.nl

Waskommen

Natuursteen, solid surface (composiet) , keramiek

Zowel keramiek als porselein zijn gemaakt van klei en andere natuurlijk voorkomende materialen, die vervolgens in een oven worden gebakken. Keramische tegels worden beide op een lagere druk geperst en op een laTerug naar Categorieëngere temperatuur gebakken dan porselein. Meestal worden keramische tegels afgewerkt met een glazuur dat de kleur of het patroon draagt en vervolgens opnieuw door de oven wordt gestuurd. Hoewel keramiek poreuzer is dan porselein, variëren de hardheids- en absorptieniveaus afhankelijk van het type klei dat wordt gebruikt, evenals de druk die wordt gebruikt om de tegel en de hitte van de oven te vormen.

Porselein is een subset van keramiek en wordt voornamelijk gemaakt van veldspaardeeltjes. Het wordt in de oven gebakken op een hogere temperatuur dan keramiek, wat resulteert in een extreem dicht materiaal dat harder en minder absorberend is dan standaard keramische tegels. Beschouwd als bijna ondoordringbaar, is porselein bestand tegen zuren, hitte, krassen en UV-stralen. Porselein tegels zijn te vinden in verschillende afwerkingen, waaronder mat of gepolijst, evenals verschillende texturen zoals strutturato of geborsteld.

Een vat goot is een gootsteen die bovenop een aanrechtblad zit. Sommige wastafels volledig op het oppervlak, terwijl andere gedeeltelijk verzonken zijn.

Een wastafel is een soort gootsteen die op het oppervlak van een aanrecht zit. Hoewel bij veel stijlen gootsteen vereist dat het bassin lager is dan het aanrechtblad, is een vat goot hoger dan het oppervlak van de tegen bovenkant. Sommige zijn gedeeltelijk verzonken in een gat, waardoor het bekken enige steun kan hebben. Anderen rusten uitsluitend op de bovenkant van het aanrecht. Wastafel zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, uitvoeringen en materialen. Veel huiseigenaren kiezen wasbakken die zijn gemaakt van keramiek waskom, natuursteen waskom, marmer, glas of solid . De bekkens kunnen een waskom vorm hebben, maar ze kunnen ook rechthoekig, rond , ovaal , vierkant of bijna vlak zijn. Vuilbakken kunnen in elk ontwerp worden verwerkt, maar huiseigenaren moeten zorgvuldig rekening houden met hun sanitair behoeften wanneer ze hun putten kiezen. Afzuigsystemen voor schepen hebben geen overloopafvoerleidingen en de kranen moeten afzonderlijk worden geïnstalleerd.

Wanneer u echt een stijlverklaring in uw badkamers wilt maken, is een tegenbovenbekken een grote manier om het te doen. Ze zijn strak en elegant en hebben een breed scala aan stijlen die bij uw badkamer en uw smaak passen.

Deze gids geeft je een overzicht van de waskom of opzetwastafel s die beschikbaar zijn op Sanitear.nl, en waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een.

Waskom Silky.

Beton is een rustiek materiaal met natuurlijke variaties in kleur en oppervlak, het materiaal veroudert bij gebruik. De binnenkant van de wasbak is verzegeld om de poriën te sluiten en het oppervlak beter bestand te maken tegen vlekken.

Gebruik geen reinigingsmiddelen en producten die schuurmiddelen, zuren, ammoniak, aceton of andere chemicaliën bevatten (bijv. Scrubpoeder, haarlak, haarverf, bleekmiddel, ontharing en nagellakverwijderaar enz.). Mocht u een van de bovenstaande producten op de wasbak morsen, moet deze onmiddellijk worden verwijderd om schade te voorkomen.

Veeg waterdruppels na gebruik af met een zachte doek om kalkaanslag te voorkomen. Als er water in het bassin blijft staan, kunnen er donkere plekken ontstaan ​​die na enkele uren verdwijnen. Stel de wasbak niet bloot aan water met een temperatuur hoger dan 60 ° C of aan snelle temperatuurveranderingen. Maak de wasbak schoon met een vochtige doek en eventueel een beetje verdund afwasmiddel. Gebruik altijd een zachte doek, vermijd staalwol en dergelijke.

Waskom Silky met betonmateriaal.

Beton is een uniek, tijdloos materiaal.

Begonnen als een vloeistof, is beton in zijn natuurlijke vorm anders dan elke andere steen. Zijn veelzijdigheid stelt ons in staat om producten te ontwikkelen die de grenzen van design verleggen. Ons unieke assortiment is een perfect voorbeeld van wat er met deze vloeibare steen kan worden bereikt. Van eenvoudige monolithische vormen tot verfijnde contouren en patroonoppervlakken, ons steeds groter wordende assortiment schept een precedent voor wat met dit materiaal kan worden bereikt.

We kiezen ervoor om geen glasvezelversterkt beton te gebruiken omdat we de voorkeur geven aan de esthetische integriteit van traditioneel beton op basis van aggregaten. Onze unieke combinatie van toeslagmaterialen verbetert op natuurlijke wijze de sterkte van ons beton en zorgt voor volumestabiliteit en duurzaamheid. De diepte van de textuur die visueel ontstaat als resultaat van zorgvuldig gemengde aggregaten en cement, zorgt voor een solide, tastbare esthetiek met organische, steenachtige eigenschappen.

Vanwege de aard van het gietproces kan lucht die in het beton wordt opgesloten, soms kleine gaatjes in het oppervlak veroorzaken. Deze kunnen in grootte variëren en bijdragen aan de kenmerkende textuur en esthetiek van beton.

Beton zal nooit een eentonige blokkleur zijn vanwege het aantal variabele materialen waaruit het is gemaakt. De variaties in toon en textuur creëren een uniek patina dat integraal deel uitmaakt van het karakter van beton.

Betonnen waskom Silky worden vervaardigd met een traditionele mix van aggregaten, zand en cement. In sommige gevallen kunnen de aggregaten zichtbaar zijn in het oppervlak van het beton dat deel uitmaakt van de unieke, natuurlijke textuur.

De vloeibare toestand van beton wanneer het wordt gegoten, betekent dat er soms vloeiende lijnen van de textuur zichtbaar zijn op het oppervlak van het beton. Dit is meestal beter zichtbaar bij het gieten van gebogen of hoge verticale oppervlakken en is een ander typisch kenmerk van beton.

Sommige bassins hebben tweedelige mallen nodig, wat kan resulteren in een verschillende textuur rond de rand waar de twee mallen samenkomen. Dit is waar vocht in de mix kan verdampen bij de naad, waardoor een meer rauwe, gedistingeerde textuur ontstaat.

Voel je vrij om je betonnen wasbak aan de oppervlakte te behandelen met behulp van de onderstaande suggesties, er zijn ook veel speciale producten voor beton van goed gesorteerde speciaalzaken. Volg de instructies van de fabrikant.

De eenvoudigste optie voor oppervlaktebehandeling is om een ​​schone zeep te gebruiken die een mat oppervlak geeft en de kleur van het beton niet verandert. Een deel van de zeepolie blijft op het oppervlak en vormt een transparante en beschermende film. Veeg het oppervlak droog en poets het vervolgens met een pluisvrije doek. Het is belangrijk om grondig te drogen en te polijsten, omdat het beton vlekkerig kan worden van de zeep. Als dit gebeurt, poets het oppervlak dan verder en de zeep verdwijnt. Onderhoud en reinig het oppervlak indien nodig met dezelfde zeep. Passende zeep is verkrijgbaar in goed gevulde kleurwinkels. Het product kan ook "Terrazzorent" worden genoemd. Het mag geen andere "reinigende" stoffen bevatten dan zeep. Het gehalte aan oppervlakteactieve stoffen moet minder zijn dan 5%. Geschikte steenzeep is b.v. Steinfix 50 of Steinfix 60.

Waskom Silky, oppervlaktebehandeling/ onderhoud

Oppervlaktebehandeling/ onderhoud met zeep

  1. Verdun de zeep met water zoals beschreven door de fabrikant.
  2. Bedek het gehele betonoppervlak met het zeepmengsel en werk in met een pluisvrije doek. Het beton moet het zeepmengsel absorberen.
  3. Wacht een paar minuten en herhaal de behandeling 2-3 keer of totdat het oppervlak niet meer intrekt.

Oppervlaktebehandeling / onderhoud met wax

Een met was behandeld oppervlak biedt een iets sterkere bescherming en minder kans op vlekken dan een met zeep behandeld oppervlak. Merk op dat veel wassen een vergeling hebben op de kleur van het beton. Passende was is verkrijgbaar in goed gesorteerde spuiterijen. Houd er rekening mee dat de was geen siliconen mag bevatten.

Breng een dunne laag was aan op het oppervlak met een doek en laat 30 minuten staan ​​om de was te laten stollen.

  1. Poets het oppervlak met een doek of gebruik een polijstmachine.
  2. Herhaal de behandeling indien nodig. Was het oppervlak regelmatig in de was, maar zorg ervoor dat het tussendoor goed stolt. Volg de aanbevelingen van de fabrikant.

Wat is een opzetwastafel?

Het wassen van uw handen, gezicht of het tandenpoetsen vinden allemaal plaats bij de waskom. Deze multifunctionele locatie in de badkamer is daarom belangrijk om zich optimaal aan uw behoeften te voldoen.

Dit type bassin maakt geen gebruik van een voetstuk en hecht niet aan de muur. In plaats daarvan zit het bovenop een toonbank, en ziet het eruit als een groot gerecht of schaal op een elegante en eenvoudige manier. Dit betekent dat veel waskom of opzetwastafel s vrijstaande tappen vereisen, wat een echt opvallende look kan creëren, hoewel sommige bekkens wel voorzien zijn van kraangaten die in hun ontwerp zijn verwerkt.

Zoals de naam perfect doet vermoeden, is een opzetwastafel boven op de badkamermeubel geplaatst. Het bovenstaande aanrecht waskom kan een opvallend aandachtspunt zijn voor uw badkamer en kan in verschillende maten, vormen, materialen en texturen worden geleverd.

Stijlen van waskom of opzetwastafel

Waskom of opzetwastafel  zijn over het algemeen eigentijds van stijl, maar veel hebben ook een tijdloze kwaliteit over hen die geschikt is voor badkamers met een meer klassieke stijl. Er zijn veel verschillende vormen en maten om uit te kiezen, dus het is gemakkelijk om iets te vinden dat bij u past.

Er zijn waskom vormige bekkens zoals het rond-opzet wastafel , die een mooi schoon en eenvoudig uiterlijk creëren.

Als je een iets onconventionele vorm wilt, is er het Sanitear Mineraal serie waskom in een trompetachtige ovaal. Deze waskom & opzetwastafel  hebben dunne randen zonder kraangaten, wat betekent dat je een echt opvallende look kunt creëren.

Is een waskom goed voor mijn badkamer?

Een waskom of opzetwastafel  kan een mooie aanvulling zijn op bijna elke badkamer. De belangrijkste vereiste is dat ze op een eenheid moeten worden geplaatst, dus je moet rekening houden met de hoeveelheid beschikbare ruimte.

Aanrechtbekkens en eenheden nemen over het algemeen meer ruimte in dan een conventionele gootsteen, dus deze stijl is vaak beter voor grotere badkamers, maar kan nuttig zijn voor het toevoegen van slimme extra opslag. U kunt ook een uniform uiterlijk creëren met ander badkamermeubel voor waskom of badkamermeubel met waskom uit het assortiment bij Sanitear.nl

Veelzijdig

Wastafels & waskommen kunnen gemakkelijk charmante ouderwetse beelden oproepen. Ze zien er bijna uit als een ouderwetse wasbak die niet afhankelijk is van sanitair en die voorlopig gewoon op je badkamer wordt gezet. Dit maakt ze perfect voor retro badkamer stijlen, terwijl ze natuurlijk nog steeds de praktische aspecten van modern sanitair bieden. Dit is echter niet de enige soort badkamer waar ze netjes in kunnen zitten. Er zijn veel stijlen aanrechtbladen die elegant en compromisloos modern zijn, wat betekent dat ze net zo goed in een moderne badkamer passen.

praktisch

Een wastafel op het aanrecht is meestal een zeer praktisch soort wasbak om uit te kiezen. Ze hebben de neiging om ruim te zijn en hebben hoge zijkanten als ze bovenop het aanrecht zitten. Hierdoor zijn ze gemakkelijk in gebruik voor een reeks toepassingen en wordt voorkomen dat water overal spat. Zittend op de toonbank plaatst ze vaak ook op een meer gemakkelijke en comfortabele hoogte dan veel andere soorten bekken. Meestal zijn ze meestal voorzien van mengkranen, waardoor u de temperatuur van de waterstroom kunt aanpassen totdat deze perfect is voor uw doeleinden.

Om het assortiment aanrechtbladen en verschillende soorten en ontwerpen te bekijken, evenals andere soorten wasbakken, kijk dan op onze site. Als u nog vragen heeft, kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen en een lid van ons team helpt u graag verder.

Wastafels & waskommen zijn de perfecte keuze voor het toevoegen van een chique, eigentijdse stijl aan elke badkamer ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks stijlen, variërend van eenvoudige ronde vormen tot meer uitgebreide vormen die een echte verklaring vormen. Ontworpen om te worden gemonteerd op een aanrecht, kan dit type bekken een, twee of geen kraangaten hebben.

Waarom waskom of opzetwastafel kiezen ?

Voegt stijl toe aan een badkamer ruimte.

Handige tips

Meubilair dat niet speciaal is gemaakt voor een aanrechtbassin, moet worden aangepast aan zowel het bassin als het leidingwerk, het moet worden behandeld met een waterbestendige lak of lak van goede kwaliteit.

De wastafel van tegenwoordig kent vele gedaanten. Het oorspronkelijke losse kramieken model zien we nog stees , maar veelal is de wastafel geïntegreerd in een compleet badmeubel zodat we onze , qua ruimte niet rijk bedeelde.

Lekker opgeruimd ! Voordeel van combinatie wastafel / badmeubel is dat sifon en leiding netjes achter het meubel verdwijnen. Daarnaast biedt een badmeubel natuurlijk aardig wat bergruimte een maakt hij , je badkamer helemaal af.

 

Onze assortiment van waskommen

Waskom natuursteen

Bij het kiezen van de natuurlijke stenen, spelen de laatste trends en het ontwerp van de producten een belangrijke rol. Natuursteen staat er om bekend om van oudsher een belangrijke rol te spelen in het leven en groei van bepaalde samenlevingen, functioneel ideaal te zijn en een aantrekkingskracht te hebben op mensen, allemaal eigenschappen die tegenwoordig ook gelden. Het gebruik van maren heeft door de jaren heen gevarieerd van Egyptische tempels, Griekse akropolen, Romeinse amfitheaters, middeleeuwse kastelen, Gotische kathedralen, Renaissance’ kunstwerken, moderne huizen, badkamers en toiletten.

 

Natuursteen op ieder moment van het toilet en badkamer ontwerp

In de kunst, decoratie en bouw sectoren wordt het meest gebruik gemaakt van natuursteen. In de bouwsector wordt het meeste uit natuursteen gehaald; het gebruik van de natuursteen in badkamers, toilet ruimtes, de keuken of als decoratie zijn hier onder andere de redenen voor.

Behalve de gebruiksvriendelijkheid en de uitstraling dat natuursteen biedt aan de ruimte waar het zich bevindt, is het belangrijkste aspect dat het hoog in duurzaamheid is.

Waskom natuursteen in de badkamer en toilet ruimte

Tegenwoordig neemt het gebruik van natuursteen in de design badkamers alleen maar toe. Het gebruik van natuursteen tegels in combinatie met een natuursteen waskom zal uw badkamer en toilet ruimte een adembenemende stijl bieden.

Onze waskom natuursteen assortimenten

Op Sanitear.nl kunt u 1e klasse natuursteen – marmer waskommen en toilet wasbakken vinden. De opties van trendy kleuren zoals zwart, beige, grijs en wit en afmetingen van 20 cm, 35 cm, 38 cm en 40 cm biedt een ruime keuzemogelijkheid aan. U kunt direct online bestellen om zo uw badkamer een nieuwe look and feel te geven. .

Waskom toilet, natuursteen klein, 20 cm : Zwart, beige, wit, grijs kleur leverbaar 

Waskom natuursteen 35 cm

Waskom natuursteen zwart, 38 cm

Waskom natuursteen beige

Waskom natuursteen grijs

Natuursteen wastafel kom, wit

 

1 e klas solid surface waskommen,rond, ovaal, vierkant

Fontein toilet

Bij Sanitear.nl vindt u mooie en hoog kwaliteit assortiment aan fontein toilet. Een toilet fontein is een complete set met bijbehorende artikelen, hierbij moet u denken aan een wasbak of waskom, planchet , kraan, sifon afvoerplug en bevestigingsmaterialen. Zo bieden wij aan:

Fontein toilet : Bij ons vindt u een ruim assortiment aan wc fontein. In deze categorie heeft u dus een ruime keuze aan natuursteen waskommen of wasbak , planchet, fonteinkraan, sifon, afvoerplug in verschillende varianten. Voorbeeld : in matte goud of matte zwart.

Toilet fontein met waskom: Wilt u geen normale wastafel? Wilt u apart en fraai design toilet fontein? Bij Sanitear.nl vindt u ook toilet fonteinen met een trendy waskom. Dit is dé eyecatcher in de badkamer of toilet ruimte. Bij deze sets zit ook een passende kraan in mat zwart bij . Zo maakt u uw badkamer en toilet helemaal af met fontein toilet

Losse waskommen of waskom toilet

Steeds vaker valt de keuze op losse waskommen natuursteen of solid surface, rond,ovaal of rechthoekige op een meubel of op een stoere massief houten of natuursteen plank slot tot uw fonteinset toilet

\
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
  • Bekijk meer
Kranen type
Kleur
  • Bekijk meer
Serie
Afmeting
  • Bekijk meer
Afvoer