Menu
0
Klantgericht
14 dagen bedenktijd
Klantbeoordeling : 4,6/5
Gratis verzending (NL, BE ) vanaf €100

Sanitear Randloos toiletten I hangtoilet I Toiletset I WC met bidet I Fonteinen

Sale -14%
Sanitear ION hangtoilet mat wit

Sanitear ION hangtoilet mat wit

ION hangtoilet randloos wit mat wit mat incl. toiletzitting softclose, Fraai de..
€699,00 €599,00
Sale -24%
Sanitear ION wc met bidet

Sanitear ION wc met bidet

ION wc met bidet zonder spoelrand incl soft close wc bril, Fraai design toilet a..
€499,00 €379,00
Sanitear Hangtoilet Elemento

Sanitear Hangtoilet Elemento

Randloos Hangtoilet ( Rimfree, Rimless & DirectFlush ).D form. Modern toilet voo..
€499,00
Sanitear ELEMENTO, Hangtoilet  zwart, zonder spoelrand

Sanitear ELEMENTO, Hangtoilet zwart, zonder spoelrand

Hangtoilet zwart Sanitear "ELEMENTO " , zonder spoelrand & directflush, hangend ..
€599,00
Sanitear Hangtoilet mat wit Elemento

Sanitear Hangtoilet mat wit Elemento

Hangtoilet satijn mat-wit kleur,zonder spoelrand - Randloos. Perfect 3D vorm. Mo..
€699,00
Sanitear Kwarts Wandcloset Goud Kleur

Sanitear Kwarts Wandcloset Goud Kleur

Kwarts Wandcloset Goud Kleur zonder spoelrand, 52 x 35 x 34 cm , waterbesparend ..
€1.195,00
Sale -13%
Sanitear Elemento hangtoilet zwart mat

Sanitear Elemento hangtoilet zwart mat

Elemento hangtoilet zwart mat incl. toiletzitting softclose, Rimfree - Randloos ..
€799,00 €699,00
Sale -37%
Sanitear Mineraal hangtoilet  mat antraciet

Sanitear Mineraal hangtoilet mat antraciet

Sanitear Mineraal hangtoilet ,mat antraciet . 53 x 35 x 36 cm , 2,5 lt/ 4, 5 lt ..
€599,00 €379,00
Sale -17%
Sanitear Mineraal hangtoilet mat wit

Sanitear Mineraal hangtoilet mat wit

Nieuwe ! Sanitear Mineraal hangtoilet , zonder spoelrand , mat wit. 53 x 35 x 36..
€599,00 €499,00
Sale -33%
Sanitear INFINITI, Hangtoilet , zwart , zonder spoelrand

Sanitear INFINITI, Hangtoilet , zwart , zonder spoelrand

Hangtoilet zwart " Sanitear INFINITI " , zonder spoelrand , Rimfree , vrijhange..
€599,00 €399,00
Sanitear KWARTS, randloos toilet, hangend

Sanitear KWARTS, randloos toilet, hangend

Water besparend , ruimtebesparend , hierdoor geldbesparend ! Sanitear Kwarts han..
€499,00

Toilet

 

Hygiëne, comfort en gebruiksvriendelijk gaan hand in hand en zijn onmisbaar bij het gebruik van het toilet. Bij Sanitear.nl vindt u een ruim assortiment aan toiletten, bidets, fontein toilet en accessoires om deze eigenschappen te verwezenlijken bij u thuis. Bent u op zoek naar een losstaand toilet, of wilt u juist kijken naar de mogelijkheden die een inbouw toilet te bieden heeft? Twijfel niet en neem gerust een kijkje naar wat we te bieden hebben.

Wc met bidet 

Wat is een inbouw toilet? (alinea 1) Een hangtoilet (hang WC) of wandtoilet wordt direct op een ondersteunende muur geïnstalleerd, wat betekent dat alle loodgieterswerk en afvoerleidingen recht in de muur kunnen stromen waardoor het uit het zicht wordt gehouden. De stortbak kan worden verborgen door een inbouw reservoir (bijvoorbeeld Geberit Up320 of Geberit up100) of binnen de muur zelf, wat zorgt voor een betere esthetiek en ruimte bespaart. Geweldig voor mensen die op zoek zijn naar een oogstrelende badkamer. Wat is een wandcloset? (alinea 2) Wanneer een item in de badkamer wordt aangeduid als 'aan de muur bevestigd', betekent dit dat het in de muur is bevestigd en opgehouden is met steunen zonder de vloer te raken. Over het algemeen moet elk sanitair of leidingwerk worden verborgen en direct in de muur worden geleid, dus aan het zicht onttrokken. Een wandcloset , ook wel zwevend toilet of hangtoilet genoemd, heeft als groot voordeel dat het gemakkelijk schoon te houden is, omdat de onderkant van de WC vrij is. Het wandcloset is verkrijgbaar in de uitvoering diepspoel en rim-free. Bij een diepspoeler toiletpot verdwijnt de behoefte meteen in het water. Het grote voordeel van een diepspoeler toilet is dat de WC schoner blijft en minder stank geeft. Een diepspoel toilet is eveneens verkrijgbaar in de uitvoeringen AO en PK. De hoogte van een standaard diepspoel of rim-free toilet is 40 cm. Onze wandtoiletten (met bidet) zijn verkrijgbaar in de kleuren : zwart, wit, goud.

Hoe spoelt het door een douche wc's ? 

Omdat voor een hangend toilet het reservoir in de muur moet worden bewaard, beschikt het over het algemeen over een knopspoelmechanisme in plaats van de gemeenschappelijke, door een hendel bediende, spoel. De meeste modellen plaatsen deze knoppen op de muur boven de toiletpot en bieden een dubbele spoelfunctie, waardoor waterverbruik wordt bespaard en u een lage spoel- en hoogspoelmodus heeft.

Hoe werkt een Rimfree hang wc ? 

Het is misschien moeilijk om het je voor te stellen wanneer je de eerste keert de term Rimfree hoort, om je voor te stellen hoe een Rimfree (randloos) toilet eruit moet zien. Wanneer je er wel een ziet, zou je het verschil in de eerste instantie niet direct kunnen zien. Dat komt omdat je, om het verschil te kunnen ontdekken tussen een normale en een Rimfree toilet, het toiletdeksel moet openen en naar binnen moet kijken in de toiletpot. Want hoewel het no-rim toilet er aan de buitenkant vrij identiek uitziet aan een normale toilet pot, het verschil in de binnenkant zit. Ja, het is zo simpel als dat - er zit geen rand rond de binnenkant van de toiletpot. Het klinkt niet zo veel, maar laten we in de details treden en we weten zeker dat je net zo overgehaald bent als wij zijn!

Wat zijn de voordelen van Rimfree en directflush toiletportten  

Hoewel het er misschien niet veel anders uitziet, maakt het verwijderen van de velg een groot verschil. Een Rimfree toilet zorgt voor het eenvoudiger schoonmaken van het toilet en een duidelijke verbetering in de hygiëne. Er is geen opeenhoping van kwaadaardige bacteriën en er is geen mogelijkheid voor kalkaanslag op de loer. Er is niets anders dan een soepele kom die schittert na elke spoelbeurt. De meeste no-rim toiletten gebruiken een directe spoeltechniek die water rond het bassin van het toilet schiet in plaats van dat het water wordt herverdeeld op de manier van een traditioneel, omrand toilet; deze directe spoeling wast de hele toiletpot efficiënter. Hoewel de geleverde spoel veel krachtiger is, is de actie zelf ook nog eens zuiniger dan bij traditionele omrande toiletten. No-rim toiletten voldoen aan de steeds groter wordende moderne consumentenvraag naar de absoluut schoonste producten en daarom is het begrijpelijk waarom ze op dit moment zo populair worden. Onze klanten zijn tevreden met hun aankoop en we weten zeker dat u dat ook zult doen!

Wat zijn de nadelen van een Rimfree toilet? 

Zoals met elk nieuw product, is er een kans dat het in eerste instantie niet bevalt of problemen met zich brengt. Wij bij Sanitear.nl willen u dit besparen. We zijn ook een sceptisch stel en daarom hebben onze experts urenlang hun best gedaan om onderzoek te doen naar het reilen en zeilen van een Rimfree toiletontwerp en het zelf controleren op  potentiële risico’s. Ze zijn gewoon een fantastisch nieuw product dat een al succesvol ontwerp  heeft en daarmee een nieuwe industriestandaard heeft gecreëerd. Dat gezegd hebbende, is het enige potentiële element voor een ramp een overvolle volle regenbak, waardoor de directe spoeling van het toilet iets te energiek werkt. Als dit het geval is, kan tijdens het spoelen water uit de kom ontsnappen. Houd u altijd aan de instructies bij de installatie van elk nieuw toilet en wij garanderen dat u uw voeten droog houdt! Daarnaast kunt u altijd een beroep op ons doen voor advies tijdens elke stap van het installatieproces!

8 redenen waarom je een bidet-wc in je badkamer en toilet ruimte nodig hebt? 

Mensen hebben de neiging sceptisch te zijn bij het horen van een toilet met bidet. Het ziet er namelijk niet uit als een standaard toilet en is in het westen (nog) niet populair. Maar er zijn veel voordelen in het installeren van een modern bidet in uw luxe badkamer

  1. Gezondheidsvoordelen over Douche WC

Bidet kunnen mensen helpen met bepaalde aandoeningen of gezondheidsproblemen. Met voldoende druk, of met gespecialiseerde mond stuktips, kunnen bidets een deel van het ongemak dat dit soort problemen met zich meebrengt, verlichten. Omdat sommige bidets bovendien met een droger worden geleverd, hoeven mensen met gezwollen of pijnlijke plekken nooit meer te lijden onder de pijn van ruw toiletpapier.

  1. Luxe toilet en badkamer ruimte

Door een topkwaliteit bidet te kopen, kunt u niet alleen uw gevestigde motief aanvullen, maar er ook waarde aan toevoegen. Ze zijn de ultieme badkamer-upgrade. Iedereen heeft een toilet, wastafel en douche in de badkamer, maar bijna niemand heeft een bidet. Mensen zullen onder de indruk zijn en onder de indruk als ze je badkamer inlopen en een ultramodern bidet zien.

  1. Popo douche voor kinderen

Hygiëne is belangrijk voor kinderen en zorgt ervoor dat ze niet ziek worden. Een toilet met bidet zal hen helpen belangrijke hygiënische gewoonten te leren. Zichzelf wassen na elke reis naar de badkamer of toilet ruimte is een geweldige herinnering voor kinderen om te volgen wanneer ze een goede badkamerhygiëne uitvoeren.

  1. Hangtoilet met bidet Voorkomt verstopping

Zoals hierboven vermeld, zal een hangend toilet met bidet of stand toilet met bidet het gebruik van toiletpapier verminderen, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook helpt toiletverstopping te voorkomen. En als uw huis niet is aangesloten op een stadsriolering, heeft u een limiet op uw septic tank. Met een wandcloset met bidet of toiletpot met bidet vermindert u echter aanzienlijk de hoeveelheid afval die u bij elk gebruik wegspoelt.

  1. Sanitear Mineraal wandcloset met bidet & Thor Hangtoilet met bidet

Traditionele bidet armaturen vereisen extra ruimte, maar met een Sanitear hangend toilet met bidet functie hoeft u deze alleen op uw bestaande toilet te installeren.  
Maakt je billen proper na een toiletbezoek zonder dat er WC- papier aan te pas komt. Als je van hygiëne houdt, is een hangend toilet met bidet of staand toilet met bidet  zeker iets voor jou.

Onze hangend toilet met bidet zijn verkrijgbaar in de kleuren : zwart , wit , goud 

De geschiedenis van de bidet

De oorsprong van het toilet met bidet is niet volledig bekend, dit apparaat is uitgevonden door de Fransen, maar de exacte datum is onzeker. Er wordt aangenomen dat het bidet voor het eerst verscheen in de late jaren 1600, gemaakt door een meubelmaker. De allereerste schriftelijke weergave van een bidet komt uit Italië en dateert uit 1710, en oorspronkelijk werd dit apparaat in de slaapkamer geplaatst en niet in de badkamer. Tijdens een groot deel van de 17e en 18e eeuw waren de slaapkamers voorzien van een kamer pot en na de uitvinding van het bidet bevonden deze armaturen zich ook in de slaapkamer door de kamer pot.

De eerste bidet waren erg ruw van ontwerp, zonder stromend water en een kom die je zou moeten hurken om hem te gebruiken. De naam bidet betekent kleine pony of klein paard in het Frans, en de eerste modellen moesten worden gespreid over de manier waarop een paard is gespreid zodat de

Samenvatting WC met bidet combinatie is het toppunt van hygiëne.  De twee eigenschappen worden perfect geïntegreerd in bidet toiletpotten .Goede manier voor persoonlijke hygiëne en beter voor het milieu omdat je minder papier gebruikt. Ze werken met een water sproeier en bidet kraan of een inbouw kraan .

Toiletpot hangend

Randloos hangtoilet met bidet

Als afspiegeling van de groeiende trend voor hangtoilet & hangend toilet met bidet sanitair vanwege de ontwerpflexibiliteit, het onderhoudsgemak en de compactheid, heeft Sanitear nu 8 modellen van de  beschikbaar in een reeks van ronde en vierkante ontwerpen.

Sanitear breidde zijn assortiment van Rimfree & Randloos & Randloze -toilet met bidet handelsmerk uit.

De innovatieve Randloze & Rimfree & Randloos waterbesparende technologie van Sanitear is beschikbaar op 8 van zijn hangend toilet met bidet & hang wc -modellen. Het dubbele 4,5 / 2.5 liter spoelsysteem gebruikt tot 60% minder water dan een standaard spoeltoilet.

Ontwerpinnovatie - randloos ontwerp

Antibacterieel nano coating technologie

Mineraal gegoten

Een vervaardigd ontwerp dat voor hygiëne zorgde

Schoon ontwerp met verborgen val

Een gewelfd en elegant ontwerp in ( hangend ) toilet met bidet categorie

WC met bidet combinatie is het toppunt van hygiëne.  De twee eigenschappen worden perfect geïntegreerd in bidet toiletpotten .Goede manier voor persoonlijke hygiëne en beter voor het milieu omdat je minder papier gebruikt. Ze werken met water sproeier en bidet kraan of inbouwkraan .

WC-brillen 

Een WC bril, toiletbril of toiletzitting is een ovale plaat met een gat erin boven een toiletpot, waar men op zit tijdens het gebruikmaken van het toilet. De toiletzitting is bevestigd met RVS scharnieren aan de toiletpot. Het gat in de bril kan in sommige uitvoeringen afgesloten worden met een deksel.

Soft close deksel 

Veel WC-brillen zijn uitgerust met een deksel, een tweede plaat boven op de toiletbril. Deze dient om de toiletpot af te schermen. Het deksel bestaat in een aantal uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kijken naar soft close deksels maar ook deksels die het gat verkleinen, zodat ook kinderen makkelijk van het toilet gebruik kunnen maken.

Materiaal Een toiletbril wordt meestal gemaakt van duroplast en kunststof.  Kleur Onze toiletzittingen zijn verkrijgbaar in de kleuren : melk wit , zwart

Complete toiletset aanbieding !

Betaalbare , complet toiletruimte nodig ? Onze toiletsets  worden standaard geleverd met softclose toiletzitting met aanbieding ! 

Geberit up320 toiletset aanbieding

Deze serie toiletset levering met sigma 01 , sigma 20 , sigma 30 en sigma 50 drukplaten 

Geberit up100 toiletset aanbieding

Deze serie toiletset levering met delta drukplaten

+20 stijlvolle fontein toilet bij Sanitear.nl


Op zoek naar een fontein toilet ? Door bij sanitear.nl de mooie fontein toilet te kopen maak je jouw badkamer en toilet ruimte modern en stijlvol. De fonteinen van Sanitear.nl bieden naast een sfeervolle toevoeging aan het interieur ook veel uniek, waardoor je gemakkelijk functie met stijl combineert! Je kunt in het brede assortiment keuzes maken uit verschillende maten of bijvoorbeeld kiezen voor een mini fontein toilet natuursteen of waskom toilet op plank. Er is keuze genoeg met de bekende merken zoals Como Black’N Roses, Como Bliksem of Como Tundra. Maak tot slot jouw fontein toilet compleet met een passende fonteinkraan in zwart, goud, messing ( koper )  kleuren . Bekijk hier de fraai design fontein toilet.

Design toiletten vind je bij Sanitear 

Toilet ruimte ontwerpen? 90+ wc met bidet, hang wc,ruimtebesparend design toilet fontein(en) 365 dagen in de aanbieding uw sanitair winkel bij sanitear.nl

 

sanitear wandcloset met bidet , sanitear hangtoilet met bidet , sanitear hangend toilet met bidet , sanitear mineraal , sanitear Thor

\
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €3500
Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Serie
Afmeting