Menu
0
Klantgericht
30 dagen bedenkttijd
Klantbeoordeling 9.1/10
Gratis verzending vanaf €100 ook in Belgie

Verzenden & retourneren

MAGAZIJN -1

Dragonder 32-C

5555 XZ, Valkenswaard

 

Klantenservice openingstijden : 

Maandag t / m Vrijdag

10.00-17.00 uur

Openingstijden : 

Ma t/m Vr  10:00 -17:00 uur
Za/Zo gesloten

Telefoon:040-202 41 12  (*Wegens drukte kunt u het snelst een reactie op uw vraag krijgen door te mailen )
Klantenservice  :[email protected]
WhatsApp
:06-11056618 -Alleen voor berichten
Service aanvraag:[email protected]
Leveringsaanvraag:[email protected]

 

Afhalen & retourneren  goederen : Tot nader bericht tijdelijk geen afspraak. Maar we bezorgen jouw bestelling uiteraard gewoon aan huis.

Bezorgen informatie / actuele-vertragingen.

Nederland                 :  https://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/bezorging-pakketten/   

Belgium en Duitsland :  https://www.postnl.nl/klantenservice/actuele-vertragingen/buitenland/

Bezorgen & Afhalen

Bij ieder product staat aangegeven wat de verwachte levertijd is. Indien u meerdere producten besteld dient u uit te gaan van het product met de langste levertijd. Uiteraard doen wij ons best zo spoedig mogelijk de artikelen te leveren.

Sanitear.nl doet er vanzelfsprekend alles aan de producten binnen de genoemde termijn te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers. Het kan dus voorkomen dat bepaalde termijnen niet gehaald worden, geheel buiten onze schuld om. De levertijden zijn daarom indicaties waarin het normaliter te realiseren is.

Afleveren

U kunt zelf bepalen of u de goederen laat leveren of gaat afhalen. Vanzelfsprekend bespaart u met afhalen de bezorgkosten. Indien u de goederen wilt laten leveren nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. U kunt bepalen welke dag er geleverd wordt. Voor de duidelijkheid, sommige producten moeten eerst binnen komen. De dag van levering dient er iemand de hele dag op het afgesproken adres aanwezig te zijn.

Normaliter worden de bestelde artikelen allemaal in één keer afgeleverd zodat de kosten beperkt blijven. Toch kan het zo zijn dat de levertijd tussen bepaalde producten erg groot is. U wilt al beginnen met de installatie van uw badkamer. Neem dan even contact op met onze klantenservice en wij gaan opzoek naar de best mogelijke oplossing.

Leveren op etage

Onze vervoerder brengt de spullen naar de eerste voordeur. Indien u in een flat of appartementencomplex woont, wordt de bestelling afgezet bij de eerste deur.

Leverkosten

De verzendkosten zijn per product verschillend. Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en berekenen nooit meer dan € 100,00 in Nederland en Belgie . Vanaf € 100,- brengen wij geen verzendkosten in rekening, de bezorging is dan gratis. Bij elk product staan de verzendkosten vermeldt. Wij werken met de volgende onderscheidingen:

Nederland en België

Extra small pakket:      € 6,95 - 1 t/m 3 kg

Small pakket:              € 14,95  3 t/m 6 kg

Normal pakket:            € 25,00  6 t/ m 9 kg

Large pakket:              € 30,00  9 t/m 15 kg

Extra Large pakket:     € 60,00  15 t/m 30 kg

Pallet:                         € 100,00

Indien u uw bestelling onder rembours laat versturen worden er € 15,00 extra in rekening gebracht in verband met administratiekosten.

Verzendingen naar de Waddeneilanden of het buitenland dienen aangevraagd te worden.

Afhalen

Indien gewenst kunt u de producten afhalen bij onze showroom. Hierdoor bespaart u bezorgkosten en levertijd. Voordat u de producten wilt komen afhalen dient u een afspraak te maken met ons. Wij zijn gevestigd op het volgende adres:  Tot nader bericht tijdelijk geen afspraak. Maar we bezorgen jouw bestelling uiteraard gewoon aan huis.

Sanitear.nl

MAGAZIJN -1

Dragonder 32-C

5555 XZ, Valkenswaard

Openingstijden : 

Maandag t / m Vrijdag

10.00-17.00 uur

Telefoon: 040 202 41 12 (Wegens drukte kunt u het snelst een reactie op uw vraag krijgen door te mailen)

Mail : [email protected]

App : 06-11056618 -Alleen voor whatsapp

Afhalen goederen :Tot nader bericht tijdelijk geen afspraak. Maar we bezorgen jouw bestelling uiteraard gewoon aan huis.

Onze openingstijden klantenservice zijn als volgt:

Zo.  Gesloten

Ma. 10:00 - 17:00 uur

Di.  10:00 - 17:00 uur

Wo. 10:00 - 17:00 uur

Do.  10:00 - 17:00 uur

Vrij. 10:00 - 17:00 uur

Za.   Gesloten

Annuleren / Retour

Vul het retourformulier in.

Voordat u artikelen retour stuurt dient dit schriftelijk of per email bevestigd te zijn door [email protected]

Sanitear.nl accepteert uitsluitend retourzendingen als het aan de volgende eisen voldoet:

- Het product/producten geheel compleet, indien mogelijk in de originele verpakking en in originele staat zijn.

- Het artikel nog in de originele, onbeschadigde verpakking zit

- Het product/producten ongebruikt zijn.

- Het product/producten schoon zijn.

- Het product/producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.

- De bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt, voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.

-Bij artikelen die gemonteerd zijn en/of niet in de originele verpakking zijn, hebben wij het recht om de schade in rekening te brengen.

-Door corona zijn de toiletzittingen na opening (uit originele plastic verpakking) niet retourbaar.

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren tot het moment dat de order verzonden is. Dit geldt niet voor speciale bestel artikelen en zakelijke bestellingen.Zakelijke bestellingen kunnen helaas niet geretourneerd worden, mits anders wordt afgesproken.  Indien het een speciaal bestel artikel is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.  U kunt uw annulering per mail doorgeven aan [email protected] of telefonisch bij onze klantenservice: 040-202 41 12.

- De bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt, voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.

-Tweemaal 15 dagen: U heeft het recht uw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 15 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

- Het artikel wordt verpakt in een doos of inpakpapier en het bestelnummer duidelijk op de over verpakking  vermeld wordt.

- We verzoeken je het artikel stevig te verpakken in de originele verpakking. Gebruik alleen transparant tape (geen duct-tape) om de verpakking dicht te plakken. Schrijf niet op de doos!

- Het artikel besteld is voor particuliere doeleinden. Zakelijke bestellingen kunnen helaas niet worden teruggenomen, tenzij anders is overeengekomen in de koopovereenkomst.

Retoursadres

Sanitear.nl

MAGAZIJN -1

Dragonder 32-C

5555 XZ, Valkenswaard

Openingstijden : 

Maandag t / m Vrijdag

10.00-17.00 uur

Telefoon: 040 202 41 12

Mail : [email protected]

Artikel defect ontvangen

Het komt bijna niet voor, maar als het voorkomt is het heel vervelend: je hebt een defect artikel ontvangen. Vervelend! Meld je klacht zo snel mogelijk (graag binnen 48 uur) stuur een e-mail naar [email protected] Dan zorgen wij voor een zo snel mogelijke oplossing. Als het mogelijk is, ruilen we het defecte artikel direct om.

Verkeerd geleverd

Meld binnen 48uur online je verkeerd geleverde artikel(en) aan.

Klacht of defect buiten garantie Ook na afloop van de (fabrieks)garantietermijn kun jij met een gegronde klacht bij ons terecht. Kun je redelijkerwijs verwachten dat een artikel na een bepaalde periode en bij normaal gebruik nog goed zou moeten functioneren? En is het gebrek aan het product buiten jouw schuld om ontstaan? Dan zullen wij het artikel (laten) repareren of vervangen. In alle gevallen bewaken wij de snelle afhandeling van de klacht.

Soms is het redelijk om een deel van de kosten zelf te betalen. Bijvoorbeeld als je het product een lange tijd op een normale manier hebt kunnen gebruiken en je dit door de reparatie langer kunt gebruiken. Of je hebt een product al lange tijd gebruikt en je krijgt een nieuw product. Als het redelijk is om een deel van de kosten door te berekenen, dan informeren we jou hier vooraf over.

De fabrieks- of leveranciergarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

-Wij hebben te maken hebben met verschillende fabrikanten en leveranciers. We kunnen dus logischerwijs geen eenduidig garantietermijn opstellen. Meld je een artikelklacht, dan kijken we of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn

-De garantievoorwaarden worden door onze leveranciers bepaald. Bij je bestelling zit een garantiebewijs waarop duidelijk staat aangegeven welke garantievoorwaarden wij hanteren. Deze kun je ook vinden op de site van de betreffende leverancier. Wanneer het artikel defect raakt door onjuist gebruik en/of enige vorm van slijtage, kunnen wij helaas geen garantie geven.

Let op !

Artikel defect of verkeerde product(en) ontvangen? 

Het komt bijna niet voor, maar als het voorkomt is het heel vervelend: je hebt een defect artikel ontvangen. Vervelend! Meld je klacht zo snel mogelijk (graag binnen 48 uur) stuur een e-mail naar [email protected]. Dan zorgen wij voor een zo snel mogelijke oplossing. Als het mogelijk is, ruilen we het defecte artikel direct om.

Retour kosten

Nederland en België

Extra small pakket:      € 6,95 - 1 t/m 3 kg

Small pakket:              € 14,95  3 t/m 6 kg

Normal pakket:            € 25,00  6 t/ m 9 kg

Large pakket:              € 30,00  9 t/m 15 kg

Extra Large pakket:     € 60,00  15 t/m 30 kg

Pallet:                         € 100,00

Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen.

Indien het pakket beschadigd en/of verloren is gegaan tijdens het retour sturen is Sanitear.nl daar niet verantwoordelijk voor. Wij adviseren u daarom het pakket aangetekend te versturen. Voordat u een bestelling retourneert dient u een service aanvraag in te vullen.Binnen 14 dagen nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons het bedrag terug.

Service aanvraag

Het snelst een reactie op uw service aanvraag krijgen door te mailen naar [email protected] . Nadat u een service melding gedaan heeft, krijgt u binnen 24 uur antwoord. Wij doen ons uiterste best het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Echter moet u er rekening mee houden dat wij vaak afhankelijk zijn van onze leveranciers.

24 Uur per dag

Online bestellen kan bij Sanitear.nl 24 uur per dag 7 dagen per week, het hele jaar door. Bij Sanitear.nl heeft u geen account nodig die eerst nog geverifieerd dient te worden. U kunt direct een bestelling plaatsen, wij vragen enkel een aantal persoonsgegevens die wij nodig hebben om gemakkelijk contact met u op te nemen. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig:

Selecteer uw product en leg ze in de winkelwagen.

Voer uw adresgegevens in.

Beslis of u de producten wilt laten versturen of afhalen.

Kies uw betaalmethode en u ontvangt een bevestigingsmail van ons. 

\
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta