Menu
EUR
Goud in uw badkamer: inspiratie en tips

Goud in uw badkamer: inspiratie en tips

Door: R. Winterman Reacties: 0

Goud mag zeker gezien worden in het interieur en ook in uw badkamer! Deze ruimte heeft vaak een basic en praktische uitstraling, maar u spendeert toch best wel wat uren van uw leven in de badkamer. Met gouden toevoegingen zorgt u voor een rijk gevoel en wordt het een feestje om daar te zijn!

Welke goudkleurige opties zijn er?

Benieuwd naar wat u allemaal naar de gouden kleur kunt aanpassen in uw badkamer? Wij zetten een aantal opties voor u op een rijtje:

Goudkleurige wc pot

Natuurlijk zijn goudkleurige wc potten ook een optie om uw badkamer te veranderen. U kunt kiezen voor een volledig goudkleurige toiletpot, maar ook voor een hoogglans. 

Goudkleurige kranen en waskommen

gouden kraan en waskom

Met een goudkleurige kraan verandert u uw badkamer in een handomdraai van een basic badkamer in een stijlvolle badkamer. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden voor het aanpassen van kranen. Zo kunt u kiezen voor een wastafelkraan goud, maar ook voor een goudkleurige douchekraan of zelfs badkraan. Om het plaatje helemaal compleet te maken kunt ook besluiten voor een goudkleurige douchekop of zelfs doucheset met regenkop te gaan!

Naast goudkleurige kranen maken ook goudkleurige waskommen uw badkamer extra stijlvol. Wilt u helemaal gaan voor goud? Combineer de waskom dan met een wastafelkraan!

Een inloopdouche met goudkleurige details is de ideale manier om uw badkamer te upgraden. De details zijn subtiel, maar zeker niet te missen. Inloopdouches met goudkleurige details hebben wij binnen ons assortiment in verschillende formaten. De kans is dus groot dat er een inloopdouche bij zit die perfect aansluit op uw wensen.

Liever een douchecabine? Ook die kunt u bij ons vinden met een gouden profiel!

Afstijlen met goudkleurige accessoires

Is uw badkamer al ingericht maar wilt u toch enkele goudkleurige details toevoegen? Dat gaat gemakkelijk met accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een goudkleurige toiletrolhouder, toiletborstel of handdoekhouder. Met deze kleine aanpassingen kunt u uw badkamer snel gezellig en sfeervol maken. Dit is ook de perfecte manier voor iedereen die niet all the way wil gaan met goud, maar de mooie kleur wel wil toevoegen. Mocht u uitgekeken zijn op de gouden kleur? Dan zijn de accessoires gemakkelijk weer te vervangen.

Combineer goud met andere kleuren

Goud heeft van zichzelf een luxe uitstraling, maar combineert u het met zwart dan wordt het een warme en nog chiquere look. Een gouden combinatie dus! Natuurlijk kunt u goud ook gemakkelijk samenvoegen met wit. Wit en goud zorgen voor een frisse en lichte uitstraling. Een lichte badkamer oogt veel groter. Wilt u een industriële sfeer creëren in uw badkamer? Kies er dan voor om goud te combineren met beton en grijs! Natuurlijk kunt u ook nog oneindig veel andere combinaties maken. Denk bijvoorbeeld eens aan de combinatie met donkergroen, donkerblauw of zelfs hout!

Goud toevoegen aan uw badkamer: online kopen 

Heeft u inspiratie opgedaan voor uw badkamer? Bent u er nu ook van overtuigd dat u een goudkleurige kraan, goudkleurige wasbak of goudkleurige accessoires aan uw badkamer wil toevoegen? Perfect! 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
\
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »