Menu
EUR
Doucheset kopen: geniet van een regenbui onder de douche met Como Mood60 douchekranen

Doucheset kopen: geniet van een regenbui onder de douche met Como Mood60 douchekranen

Door: R. Winterman Reacties: 0

U heeft de keuze uit bijvoorbeeld zwart, goud, RVS en chroom, afhankelijk van de andere materialen die u in de badkamer en specifiek in de douche gebruikt. De verschillende douchesets zijn beschikbaar met kleine douchekoppen tot aan complete watervallen op basis van een regendouche. Het is de moeite waard die online goed te kijken en bijvoorbeeld te letten op de aanwezigheid van een extra uitloop bij de kranen.

Grote hoofddouche of regendouche voor maximaal comfort

De grote regendouche wint de laatste jaren sterk aan populariteit, omdat dit een enorm comfort te bieden heeft. De grote douchekop zorgt er met de verschillende kleine gaatjes voor dat het water in een breed geheel naar beneden komt. Dat maakt het gemakkelijker om er met heel het lichaam onder te gaan staan.

Como hoofddouche Mood60Vooral in een inloopdouche of douchecabine is het prettig om gebruik te kunnen maken van een regendouche. De inloopdouche is aan minimaal één kant open, waardoor er veel koude lucht in de doucheruimte kan stromen. Het is dan prettig dat er sprake is van een brede verdeelde douchestraal, op basis van een regendouche. Die zorgt ervoor dat het aangenaam douchen is.

Tip: een regendouche hoeft niet automatisch te betekenen dat de waterdruk veel hoger moet zijn en dat er water verloren gaat. Er zijn ook besparende modellen beschikbaar. Dan geniet u wel van een comfortabele regendouche, zonder dat de doucheset geen milieuvriendelijke keuze zou vormen.

Extra kraan in de doucheset

Met betrekking tot de doucheset is het verstandig om zowel goed te kijken naar de douchekop als naar de rest van de set. Het gaat dan bijvoorbeeld om de kranen die er beschikbaar zijn, met een eventuele uitloop. Veel mensen vinden het prettig om een mengkraan in de doucheset te gebruiken, omdat het daarmee gemakkelijker is om de gewenste temperatuur in te stellen. De ene knop verzorgt dan de temperatuur, de andere knop regelt de kracht waarmee het water uit de douchekop komt.

Douchekraan Mood60 gunmetal zwartGouden douchekraan Mood60 in rosé variant

Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van een doucheset waarbij er bij de kranen nog een extra uitloop zit. Deze kranen zijn over het algemeen wat duurder, maar maken het wel eenvoudiger om de voeten af te spoelen, een emmer te vullen of er op een andere manier praktisch gebruik van te maken. Het is daarom verstandig om de verschillende douchesets online met elkaar te vergelijken, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken.

Online doucheset kopen

Online een doucheset kopen? Wij zorgen er met het brede assortiment voor dat u de keuze heeft uit meerdere modellen. U betaalt standaard een scherpe prijs en u kunt rekenen op een vlotte levering. Bekijk de douchesets die er verkrijgbaar zijn, zodat u comfortabel kunt douchen met een mooie regendouche en een extra uitloop bij Sanitear.nl

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
\
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »