Menu
EUR
200 miljoen redenen om Como fontein toilet te plaatsen

200 miljoen redenen om Como fontein toilet te plaatsen

Door: R. Winterman Reacties: 0

Er zijn zo'n 200 miljoen redenen om je handen te wassen met een Como fontein toilet na een wc bezoek, want dat is het aantal aanwezige bacteriën op je handen. Als je vervolgens geen handen wast, maar daarna wel je mond, neus of ogen aanraakt, dan hebben bacteriën de mogelijkheid om via de slijmvliezen het lichaam binnen te komen.

Slechte bacteriën en andere ziektekiemen kunnen een infectie veroorzaken zoals verkoudheid en griep. Door corona is handen wassen met een fontein toilet nóg belangrijker geworden om besmettingen te voorkomen.

10 feiten over een Como fontein toilet te plaatsen.

  • Bacteriën hebben de mogelijkheid om 48 uur te overleven op een oppervlak.
  • 80% van de besmettingen tussen mensen ontstaat via de handen na het toilet gebruik.
  • 47% van de ziektes zijn te voorkomen indien de handen goed gewassen worden.
  • Een toiletbril bevat gemiddeld 8.000 organismen per cm2.
  • Een toilet reservoir drukplaat bevat gemiddeld 8.000 organismen per cm2.
  • Slechts 30% wast de handen met zeep na een toiletbezoek.
  • Een 'besmette' hand kan dit overbrengen naar 5 nieuwe objecten of 14 andere mensen.

Het is daarom verstandig om regelmatig de handen te wassen. Jaarlijks ontstaat er een griepepidemie en met betrekking tot het coronavirus is het wassen van de handen met zeep cruciaal om besmettingen te voorkomen. Daarnaast speel voorlichting rondom het wassen van de handen op onder andere scholen en zorginstellingen een grote rol.

Bij Sanitear kun je altijd fontein toilet kopen tegen aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit. Kies jij voor een Como fontein toilet hout ook met toilet of mini waskommen.

7 belangrijke tips voor het installeren van een fontein toilet Como

Wij geloven dat vele mensen fantaseren over een nieuwe badkamer en/of WC. Echter zijn er een paar belangrijke aspecten om deze fantasieën te realiseren.

In Nederland zijn de meeste toiletruimtes compact en krap. Hierdoor is het moeilijk is om een wc-ruimte veel artikelen te plaatsen en dat zorgt voor ontevredenheid. Daarom is het gebruik van mini/ruimtebesparende artikelen cruciaal. Denk hier bijvoorbeeld aan mini fontein toilet waskom, een houtplank met een handdoekhouder etc.

Hieronder kunt u alle tips lezen over het installeren van een fontein toilet zoals voorbeeld fontein toilet zwart.

Als eerste moet u natuurlijk uw toiletruimte goed meten en van tevoren een planning maken. Denk aan hoe u in een kleine ruimte het meest ergonomisch een toiletpot, accessoires en een fonteinset toilet zwart kunt inrichten. We willen natuurlijk niet dat u tijdens elk gebruik van de wc tegen iets aanbotst. Wanneer u fout meet, verkeerd plant en slecht monteert kunt u de producten net zo goed waarnemen als rommel.

De onderdelen van de fonteinset zwart kunt u het beste uit de doos nemen zodra het nodig is en op

een bepaalde plek laten. Wanneer u een onderdeel kwijtraakt, zoals een rubberen band of een ring, kan heel uw project belemmerd raken.

De fonteinkraan zwart, afvoerplug zwart en de sifon zwart moeten compatibel zijn. Let hierop tijdens het uitplannen, en kies de juiste producten uit.

Tijdens het installeren van een fontein toilet kan het zo zijn dat de muren zijn gemaakt van een ander materiaal, zoals gipsplaat of ytong. Bij het gebruik van een plug, schroef of beugel moet u dus zeker zijn dat ze gepast zijn bij het gebruikte materiaal.

De afvoer- en/of toiletkraangaten van de houtenfonteinplank moeten vóór de montage gemaakt worden, mits er nog geen gaten zijn. Deze locaties van deze gaten zijn compleet verbonden aan het water en afvoersysteem. Hierbij is het meten en correct plannen wederom belangrijk.

Als u een toilet waskom gaat gebruiken, moet u deze eerst aan de plank monteren en daarna aan de muur.

Vergeet niet om een stopkraan te gebruiken. De fonteinkraan wordt via deze kraan verbonden

Een fonteinkraan kopen voor elke stijl fonteinset bij Sanitear.

Als je kleine toiletruimte hebt, is een fontein toilet Como met een fonteinkraan mooie oplossing.

Een inbouwkraan is zoals de naam al zegt wordt ingebouwd in de muur, hierdoor ziet heel strak en chique uit. Inbouw fonteinkraan past zowel bij moderne als bij klassieke stijl bijvoorbeeld Como inbouw fonteinkraan Mood 60, zwart. Inbouw fonteinkraan Mood 60 zwart is compact en heeft schitterend design. Je ziet alleen de uitloop en de mooie ronde bedieningsknop.  Como inbouw fonteinkraan heeft koud of warm/koud functie in tegenstelling tot meeste fonteinkranen.

Wand fonteinkraan wordt helemaal weggewerkt in de muur waardoor je alleen de uitloop van de kraan zie. Een fonteinkraan wand model is compact van vorm en chique, te bedienen met een greep kraanmondstuk. Voor de grotere wc ruimte heb je de mogelijkheid een grotere fontein meubel plaatsen met een verhoogde fonteinkraan.  Door de hoge uitloop heb je meer ruimte onder de kraan voor het wassen van je handen.

Als je niet zo diepe wastafel hebt, kun je kiezen voor een lage fonteinkraan.

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
\
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »